15-09-2015

Fortællefestival Vestjylland 2015 er slut.

Den 10. Fortællefestival på Nr. Vosborg er vel overstået. Et flot jubilæumsprogram var stablet på benene. Fortællere fra det ganske land, gæster fra nær og fjern og festmiddag i multisalen. Og tænk - så regnede det ikke en dråbe, selv om det var varslet. Om søndagen stod vi alle ude ved porttårnet, som der er tradition for, og sang: "Septembers himmel er så blå", selv om den nok var mest grå den eftermiddag. Det var alligevel en smuk afslutning på en fantastisk weekend.

Jeg fortalte "Fiskeren, der fangede solen" og "Jægeren, der vendte hjem" om lørdagen og "Fløjlskappen" om søndagen. Begge gange i Karnapstuen. Så var jeg ellers rundt og høre de fortællinger, jeg kunne nå derudover. Berigende både at fortælle og at lytte, og berigende at mødes med alle de skønne fortællere, som jeg er kommet til at kende gennem årene. 

Tusind tak til alle for alle tiders fortællinger, dejligt samvær og fantastiske oplevelser. Det er den allerbedste weekend i hele året, og jeg glæder mig allerede til næste år den 10.-11. september 2016, uanset om jeg selv skal fortælle eller ej.