13-07-2019

lidt om de seneste 4 -5 måneder.

Hvor tiden dog går - og hvor går den godt det meste af tiden - og så kommer den også.
Der er meget at glæde sig over og meget at glæde sig til !

Der har været til en del hyggelige veninde-fødselsdage den seneste tid, og jeg har været sammen med min veninde gennem 42år, både hos hende i Harlev og her. Der har også været O-klassetræf i Viborg - omkring 10 gamle studiekammerater er mødtes én gang om året siden 1976.  Vi har fulgt med i hinandens liv på godt og ondt, siden vi afsluttede pædagoguddannelsen. Vi er nu kommet dertil, at snakken nu går om dårlige knæ, nye hofter, høreapparater og ikke mindst børnebørn.

Jeg har deltaget i et 2-dages symposium på Vestjyllands Højskole arrangeret af Fortælle Akademiet. Meget inspirerende og skønt at mødes med fortælle-kollegaer fra hele landet.

Vore månedlige fortælle-øvedage i Holstebro er også meget inspirerende . Vi er 25 i gruppen, men sjældent møder mere end halvdelen op til disse dage. Selv om vi enkelte gange "kun" har været en fem-seks stykker, så har det alligevel været meget givende.

Sidst i maj var jeg med kirken til Himmelske Dage i Herning. Vi overværede åbningsgudstjenesten på torvet i silende regn. Bagefter var der lidt tid til at opleve andre ting rundt omkring gågaden og mødes med Trine og den lille familie, inden bussen kørte hjemad igen. En ok dag.

Der har selvfølgelig også været dejligt samvær andre dage med børnebørnene og deres forældre, ikke så tit, som jeg gerne ville, men nu har de fået bil, så måske kan de oftere komme på besøg her.

Småture i Danmarks dejlige land er det også blevet til. Blandt andet Nationalpark Thy, Flyndersø, Nordsalling og Vesterhavet.

Jeg døjer en del med psoriasis under mine fødder, på fingre og i håret, og det påvirker min dagligdag en del, ja jeg vil næsten kalde det en forringelse af livskvaliteten. Det gør, at jeg ofte har svært ved at gå, med mindre, jeg plastrer fødderne ind i compeed plaster for at dække revner og sår. Mine fingre får smertende revner, så også der bruger jeg plastre og gummihandsker. Jeg er ked af at bruge al den hormonsalve, som hudlægen udskriver. Derfor prøver jeg selv med fodterapeut, med saltbade og fedtcreme m.m. Nu er det længe siden, jeg har fået set på det, så måske skal jeg få en ny henvisning.